Alicia Vikander vastasi Googlesta löytyneisiin kysymyksiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

WIRED-kanava on nykyään erityisen suosittu haastatteluista, joissa kysymykset on otettu suoraan Googlesta. Tällä kerralla Ruotsista lähtöisin oleva näyttelijä Alicia Vikander pääsi vastaamaan kysymyksiin, joihin ihmiset ovat yrittäneet Google-haun avulla etsiä vastauksia.

Oscar-palkittu ruotsalaisnäyttelijä Alicia Vikander kertoi, että hänellä ei ole omaa Instagram-kanavaa, koska hän ei jaksanut julkaista sinne kuvia. Nainen myös paljasti haastattelun aikana, että hän ei syö punaista lihaa, hän puhuu ruotsin ja englannin lisäksi myös hieman tanskaa ja on 167,5 senttimetriä pitkä.

Alicia Vikander nähdään seuraavaksi valkokankaalla Tomb Raider -peleistä tutun Lara Croftin roolissa. 29-vuotiaan Vikanderin tuli käydä ennen kuvauksia melkoinen kuntokuuri valmistautuessaan rooliin, jota varten nainen onnistuikin pääsemään uskomattoman hyvään kuntoon.