Hämmentävä video – veitset tekevät selvää jälkeä esineistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on nähty paljon erikoisia viraaliksi levinneitä videoita, jotka antavat hyvin omituista tyydytystä perfektionisteille. Moni video on myös tehty ärsyttämään pedantteja ihmisiä siten, että videolla asioita sotketaan ja tehdään puolivillaisesti.

Nyt LADbible-kanava on julkaissut Facebook-videon, joka näyttää hivelevän monien ihmisten sieluja. Videolla nähdään miten vaahtomuovista leikataan terävällä puukolla täydellisiä kuutioita ja miten esimerkiksi uusi huulipuna litistyy tulikuuman haarukan alla.

Videolla nähdään myös miten helposti hehkuvan kuuma puukko menee esimerkiksi vahaväriliitujen läpi ja lävistää suuren kumilenkeistä tehdyn pallonkin. Jostain syystä asioiden pilkkominen ja rikkominen kuumilla esineillä näyttää hämmentävän miellyttävältä.

Satisfying ASMR

These are so satisfying, I could watch this for hours 😍

Publiée par LADbible sur jeudi 26 avril 2018