Rotat kinastelivat ruoasta – tönivät toisiaan minkä ehtivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nälän yltyessä liian voimakkaaksi monien ihmisten kärsivällisyys laskee ja ärtyneisyys nostaa päätään. Osa ihmisistä voi jopa muuttua nälkäisenä aggressiiviseksi, mitä kutsutaankin yleensä nälkäkiukuksi. Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kaksi nälkäistä rottaa taistelevat ruoastaan.

Nälkäkiukusta kärsivät haluavat harvemmin jakaa ateriaansa kenenkään muun kanssa. YouTube-videolla ihastuttava rottakaksikko Maple ja Midna nauttivat yhdessä vauvanruoasta ja pellavansiemenistä koottua ateriaansa. Rottien edessä on kuitenkin vain yksi kulho, mikä muodostuukin nopeasti ongelmaksi.

Maple ja Midna eivät mielestään mahdu samaan aikaan ison kulhon luokse syömään, minkä vuoksi ne alkavatkin tönimään toisiaan. Ruokaa on riittävästi kummallekin, mutta rotat kilpailevat siitä huolimatta aina siitä kumpiko saa olla ruokakipon äärellä. Ne käyttävät pieniä käpäliään aivan kuin ihmiset käsiään töniessään toisiaan vuorotellen ruoan ääreltä kauemmaksi.