Gwyneth Paltrow haluaa suuret luksushäät – jäi niistä Chris Martinin kanssa paitsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow ja Coldplay-yhtyeen laulaja Chris Martin erosivat 11 avioliittovuoden jälkeen vuonna 2014. Jo samana vuonna Paltrow löysi rinnalleen uuden rakkaan, Brad Falchukin, jonka kanssa pari kihlautui tammikuussa. Nyt näyttelijätär on alkanut suunnittelemaan uusia häitään.

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin menivät aikoinaan naimisiin salassa ilman perhettä ja ystäviä naisen ollessa neljännellä kuulla raskaana. Tällä kerralla Paltrow haluaa järjestää kunnon satuhäät ja toteuttaa kaikki unelmansa, joita hän ei ensimmäisissä häissään päässyt kokemaan.

Gwyneth Paltrowlle järjestettiin luksusta pursuavat polttarit Meksikossa, minkä jälkeen nainen järjesti suuret kihlajaiset, jotka maksoivat Daily Mail -sivuston mukaan noin 215.000 dollaria hääparille. Tällä hetkellä Paltrow tekee vielä viime hetken valmisteluja häihin, jotka järjestetään Hamptonsissa toukokuussa.

Paltrow on kertonut olevansa todella innoissaan kaikesta hääjärjestelyihin liittyvästä, koska hän ei edellisessä avioliitossaan saanut minkäänlaisia hääjuhlia. Nyt nainen pitää huolen siitä, että hän pääsee viimein kokemaan kaikki häihin kuuluvat perinteet ja vielä mahdollisimman näyttävästi.