Haluatko hyvän miehen rinnallesi? Nämä kolme asiaa saavat rakastumaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Karussa treffikulttuurissa sukkuloiminen saattaa lannistaa ja saada epäuskoiseksi. Onko hyviä kumppaniehdokkaita enää edes olemassa vai haluavatko kaikki vain pelata? Mikäli onnistuu löytämään itselleen rehellisen, aidon ja parisuhdeainesta olevan miehen, kannattaa naisen tehdä muutama asia hänet pitääkseen.

Parisuhdemateriaalia olevat miehet haluavat muutakin kuin seksiä. He haluavat naiselta kunnioitusta, jonka he ovat valmiita myös itse ansaitsemaan, Men’s Health kertoo.

People-lehden mukaan sen sijaan Tinderissä olevat saattavat keskittyä ainoastaan yhden illan juttuihin. Mikäli haluaa aidosti parisuhdetta, kannattaa samalla aaltopituudella olevaa miestä pitää alusta asti ainutlaatuisena.

Naisten kannattaa osoittaa ihastukselleen arvostusta ja kertoa, että tuntee itsensä onnekkaaksi tavattuaan juuri kyseisen herran. Ystävälliset sanat ovat varmasti haluttuja pinnallisen maailman keskiössä. Osoita ihailua ja aitoa välittämistä. Pidä huolta hänen sydämestään, sillä hyvät miehet ovat sen ansainneet.