Korvakarkkia raskaan musiikin ystäville – Elviksen hitti sai uuden muodon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen muusikko ja laulaja Leo Moracchioli on varioinut eri artistien kappaleita Youtubessa. Nyt metallimiehen käsittelyyn pääsee Elviksen legendaarinen hittibiisi Jailhouse Rock. Uusi versio on ällistyttävän messevä.

Elvis Presleyn Jailhouse Rock on levytetty vuonna 1957. Nyt norjalainen Leo Moracchioli on muokannut letkeästä rokkibiisistä tanakan metalliversion. Miehen tekopulisongit eivät ole pysyä hurjakomppisen version kyydissä.

Muutama päivä sitten Youtubeen ladattua videota on katsottu 200.000 kertaa. Alkuperäisen kappaleen tunnistaa uudesta versiosta lähinnä sävelkulkujen ansiosta, mutta välisoolot tekevät metallipläjäyksestä omanlaisensa ja maittavan. Aiemmin pelkästään Youtubeen tuotoksiaan julkaissut Leo Moracchioli on myös levyttänyt versioitaan albumeille.