Nainen vakavassa auto-onnettomuudessa – meikki ei pettänyt edes kolarissa

Lifestyle Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen nainen yllättyi ostamansa rajauskynän korkeasta laadusta jouduttuaan autokolariin. Hän oli niin vaikuttunut värin pitävyydestä, että jätti tuotteesta viiden tähden arvostelun.

25-vuotias Shelby Pagan kertoo Kat Von D:n meikkimalliston kotisivuilla joutuneensa kolariin ja sen myötä teho-osastolle. Tattoo Liner -kynällä tehty rajaus ei ollut pettänyt vaikka muut meikit olivat pyyhkiytyneet pois onnettomuustilanteen ja ambulanssimatkan aikana.

– Ripsivärini oli levinnyt itkemisestä ja muut meikit oli pyyhitty matkalla sairaalaan. Rajausväri oli kuitenkin pysynyt, Pagan kirjoitti.

Pagan oli jakanut Instagramissa kuvan itsestään makaamassa sairaalavuoteella. Huffpost-uutissivuston mukaan hän päätti kirjoittaa arvostelun rajauskynästä useiden ihmisten hämmästeltyä sitä, kuinka hyvin rajaus oli säilynyt rajusta edesottamuksesta huolimatta.