Patricia riisui bikinien yläosan rannalla – tästä kaunottaresta puhutaan vielä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Meksikolainen näyttelijäkaunotar Patricia Contreras on vielä suomalaisille uusi tuttavuus, mutta hän voi olla yksi tänä vuonna kansainvälisen läpimurtonsa tekevistä julkkisnaisista. Italialaistaustainen kaunotar nähdään nyt upeissa kuvissa rannalla.

Paparazzit noteerasivat Contrerasin Miami Beachilla, jossa hän oli poseeraamassa kuvauksissa. Lopulta mallikaunotar riisui bikiniensä yläosan kameroiden edessä.

Patricia Contreras on meksikolainen näyttelijätär, joka tunnetaan kotimaassaan myös suosittuna bloggarina. Hän nousi julkkikseksi alunperin E! TV -kanavan juontajana, joka johti hänet menestyksekkäälle malliuralle. Viime vuosina hän on poseerannut mallina monien kansainvälisten muotilehtien sivuilla. Ennen läpimurtoaan Patricia Contreras työskenteli markkinointialalla.

Splash
Splash
Splash