Bile-Danin raju paljastus Temptation Islandin kulisseista: ”Se piilotti vesipulloon viinaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset seuraavat parhaillaan Temptation Island -realitysarjaa, jossa on mukana myös aiemmin sinkkuina samassa ohjelmassa nähdyt Bile-Dani ja hänen tyttöystävänsä Eve. Varattuna parina mukana ovat myös tamperelaiset Sammy ja Minna, joiden suhde vaikuttaa nyt olevan monellakin tasolla selvästi ohi.

Temptation Island Suomen pariskunta Sammy ja Minna

Stara tapasi Bile-Danin, joka paljasti mitä ohjelman kulisseissa tapahtui silloin, kun kamerat eivät kuvanneet. Sammyn tilanne ja jatkuvat alkoholin juominen on huolestuttanut jo myös katsojia, mutta tilanne kulisseissa oli pahempi kuin mitä televisioruudusta on saatu tähän mennessä nähdä.

– Sammy oli tosi mukiinmenevä ja sillä oli tosi omituisia juttuja. Loppua kohti meno saarella alkoi mennä ihan vitun sekavaksi. Se piilotti vesipulloon viinaa ja kukaan ei digannut siitä. Se kirjaimellisesti piilotti viinaa ja sit bissejä, Bile-Dani kertoi Staralle.

Katso tästä Bile-Danin videohaastatteluTelevisiosta saa kuvan, että ohjelmassa mukana olevat juhlisivat päivittäin. Todellisuudessa juhlat järjestettiin joka toinen päivä. Bile-Danin mukaan Sammy osasi varautua kuivempiin päiviin piilottamalla alkoholijuomia lukuisiin eri paikkoihin.

– Meillä oli bileet joka toinen päivä, jolloin meille tarjottiin oikein kunnolla alkoholia. Sit taas joka toinen päivä ei ollut mitään super-alkoholia, eli saatiin just jotkut ruokajuomat. Tää kaveri piilotti bileiltoina juomia sängyn alle, matkalaukkuun, kenkiin ja muiden laukkuihin. Sit se laittoi vesipulloihin viinaa. Jos menee tuollaiselle psykoosilomalle, niin be my guest. Jokainen tyylillään.