Krapulasta eroon rentoutuksella – Vieno tarjoaa helpotuksen nyt ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään vapunpäivänä on yksi suomalaisten yleisimmistä krapulapäivistä, sillä eilinen ilta venyi monilta aamun pikkutunneille saakka joko tissuttelun tai sitä suuremman juomakattauksen kera. Krapulaan auttaa perinteisesti rasvainen roskaruoka, mutta nyt oloa voi parantaa myös kuuntelemalla rentoutuksen.

Suomalainen rentoutuksiin keskittynyt startup-yritys Vieno tarjoaa parhaillaan verkossa ilmaiseksi Korjaussarja-rentoutuksen, joka on räätälöity parantamaan krapulaista olotilaa. Kuuntelijan täytyy vain käynnistää rentoutus ja ottaa mukava asento esimerkiksi sohvalla tai sängyssä.

Avajaistarjouksena Vieno tarjoaa suomalaisille parhaillaan suuren joukon muitakin rentoutuksia veloituksetta kuunneltavaksi. Maksuttomien rentoutusten joukossa on muun muassa rauhoittumiseen, nukkumiseen, lihasrentoutukseen, sometaukoon ja myös lapsille räätälöityjä rentoutuksia. Lisäksi Vieno tarjoaa maksullisia rentoutuksia ammattikäyttöön sekä esimerkiksi tupakasta irti pääsemiseen ja synnyttäjille.