Lapset kuuntelivat KISS-yhtyeen musiikkia – näin he reagoivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla lapsilla on lahjomaton mielipide sen suhteen mistä he pitävät ja mistä eivät. Juuri sen vuoksi heitä onkin hyvä pitää tietyissä asioissa makutuomareina koska aikuiset voivat olla varmoja siitä, että totuus kuullaan aina lasten suusta. Tällä kerralla lapset pääsivät kuuntelemaan yhtä koko 70 ja 80 -luvun ikonisimmista yhtyeistä.

Fine Brothers Entertainment pitää YouTube-kanavallaan todella suosittua Kids React -sarjaa, jossa nähdään miten lapset reagoivat eri asioihin. Uudella videolla lasten tehtäväksi on annettu reagoida musiikkiin, joka on tällä kerralla tarttuvista rokkikappaleista tunnetun KISSin tuotantoa.

Lapset kuuntelevat yhtyeeltä muun muassa suositut kappaleet Rock and Roll All Nite ja I Was Made For Lovin’ You. Lapset pitivät useimmista kappaleista, mutta ne tuntuivat heistä kuitenkin melko samanlaisilta keskenään. Musiikkia enemmän lapset ihmettelivät miesten runsasta kasvomaalin käyttämistä ja heidän isoja hiustyylejään.