Päähän ammuttu peura käyskenteli pellolla – nuoli yhä pään läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkajousten käyttäminen metsästyksessä on yleistynyt viime vuosina, ja ajoittain sattuu tapauksia, joissa nuoli ei riitä surmaamaan saalista, joka pakenee paikalta. Yhdysvalloissa Oregonin osavaltion poliisi etsii parhaillaan metsästäjää, joka ampui peuraa päähän huonolla menestyksellä.

Jackson Countyssä sattuneessa tapauksessa peuraa ammuttiin metsästyskauden ulkopuolella ja metsästykseen sopimattomalla nuolella, joten poliisi yrittää selvittää ampujan henkilöllisyyden ja on luvannut hänen kiinni jäämiseensä johtavasta vinkistä 2.000 dollarin palkkion.

Metsästäjä oli ampunut peuraa päähän nuolella, mutta se oli surmaamisen sijaan lävistänyt pään aiheuttamatta suurta vahinkoa. Tuoreissa kuvissa nähdään miten peura käyskentelee edelleen metsässä nuoli päässään. Se kykenee myös syömään nuolesta huolimatta.

Splash
Splash