Temptation Islandin Bile-Dani paljasti Eliaksesta: ”Jouduimme toimimaan mimmien terapeutteina”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainväliseen formaattiin perustuva Temptation Island Suomi lähestyy televisioruuduissa loppuaan, ja samalla jännitys viimeisen iltanuotion tuloksista jännittävät yhä enemmän. Stara tapasi tyttöystävänsä Eveliinan kanssa ohjelmaan osallistuneen Bile-Danin, joka kertoi vaikeasta suhteestaan Eliakseen.

Temptation Island Suomi, Vilma ja Elias

Ylimielisesti ja jopa törkeästi naisia kohtaan toistuvasti käyttäytyvä Elias joutui käytöksensä vuoksi rajuun sanaharkkaan Bile-Danin kanssa jo heti kauden alussa. Miesten välit eivät siitä ainakaan parantuneet, kun Elias jatkoi toimintaansa saamastaan kritiikistä huolimatta. Nyt Staran haastattelussa osansa Bile-Danin kritiikistä saa myös Eliaksen kämppäkaverina asunut Sammy.

– Meillä oli talon alakerrassa vierekkäiset huoneet, ja Sammy ja Elias olivat kämppäkavereita. Kun meillä oli rannalla se riita, niin sen jälkipuinnissa Sammy dissasi mut maan tasalle halveksuvin sanoin. Mä kuulin sen oven läpi, koska meillä oli väliovi, joka ei tosiaan ollut äänieristetty, Bile-Danin kertoi Staralle.

– Kuulin sen kaiken sinne viereiseen huoneeseen, jossa olin rauhoittumassa, koska olin Eliaksen mukaan kuulemma niin väkivaltainen. Voin sanoa, että sen jälleen mulla meni loputkin respectin rippeet siihen kaksinaamaisuuteen.

Katso tästä Bile-Danin videohaastatteluJulkisuudesta jo aiemmin tunnetuksi tullut ja myös Temptation Islandilla jo toista kertaa mukana ollut Bile-Dani päätteli, että hänen osallistumisensa ohjelmaan oli Eliakselle punainen vaate.

– Mulla ja Eliaksella ei ollut missään kohdassa hyvät välit. Sitä oikeasti tosi paljon vissiin ärsytti, että olen siellä messissä, koska mä luulen sen olleen siltä enemmänkin julkisuustempaus kuin se, että oltaisiin tultu testaamaan parisuhdetta. Ainakin siltä se touhu vaikutti, koska se kohteli meidän resortin mimmejä tosi huonosti ja se oli tosi raskasta. Me jouduimme toimimaan mimmien terapeutteina. Se oli ihan ihme peliä, Bile-Dani kertoi.