Eva Longoria paljasti raskaudestaan: ”Meikkaamisesta tullut haastavaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Noin kaksi vuotta sitten José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria on ikuistettu viime syksyn aikana useisiin valokuviin hehkuvan kauniina. 43-vuotias kaunotar vahvisti loppuvuodesta odottavansa ensimmäistä lastaan 49-vuotiaan José Bastonin kanssa.

Poikavauvaa odottava Eva Longoria sädehti nyt kameroiden edessä Los Angelesissa. Näyttelijä osallistui uuden Overboard-elokuvan ensi-iltaan, jossa hän edusti sädehtivän kauniina ja promotoi uutta elokuvaansa, jossa hän näyttelee pääosaa näyttelijäkollega Anna Farisin kanssa.

Nainen näyttää olevan raskautensa kanssa melko loppusuoralla, mikä onkin tehnyt ensi-iltoihin ja muihin punaisen maton tapahtumiin valmistautumisesta paljon haastavampaa. Eva Longoria kommentoi ETonline-sivustolle, että etenkin hänen meikkaamisestaan on tullut hyvin aikaavievää. Longorian mukaan hänen kasvonsa ovat turvonneet pyöreiksi, minkä vuoksi meikkaajien tulee käyttää paljon aikaa niiden varjostamiseen ja piirteiden korostamiseen.

Splash News
Splash News
Splash News