Huippuseksikäs Jennifer Lopez ihoanuolevassa mekossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Lopez on suvereeni esiintyjä ja yksi rohkeimmin konserteissaan pukeutuvista laulajista. Nyt Lopez säväytti upealla asullaan Television Academyn punaisella matolla.

Latinopoppari Jennifer Lopez oli pysäyttävä näky astellessaan World of Dance -ohjelman järjestämään tapahtumaan. Naisella oli yllään leopardikuosinen mekko, joka oli niin vartalonmyötäinen, että se paljasti naisen jokaisen kurvin. Mekossa oli myös näyttävät olkatoppaukset, jotka toivat oman säväyksensä seksikkääseen asuun.

Jennifer Lopez toimii yhdessä Derek Houghin ja Ne-Yon kanssa tuomareina NBC-kanavan esittämässä World of Dance -nimisessä televisio-ohjelmassa, jossa etsitään parasta tanssijaa. Ohjelman ensimmäinen tuotantokausi oli niin suosittu, että nyt kilpailu on saanut jatkoa.

Splash News
Splash News
Splash News