Kissa kadotti herkkunsa vain senttien päähän – hämmentyi täysin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taikuri Jose Ahonen ihastutti vuosi sitten kuvaamallaan videolla, jossa hän teki taikatemppuja koirille. Koirat olivat todella ihmeissään katoavien herkkupalojen vuoksi, ja karvakuonojen reaktiot olivat hauskaa katseltavaa. Nyt videolla nähdään miten hämmentynyt kissa on herkkujen yllättävästä katoamisesta.

Nainen on kuvannut hänen Mr. Meows -kissastaan huvittavan videon, jonka perusteella voidaan todeta, että tämä kissaherra ei ole kovin taitava jäljittäjä. Nainen antaa kissan haistaa ja maistaa pientä naksua, minkä jälkeen nainen siirtää naksun nopealla liikkeellä sormenpäistä lähemmäksi hänen kämmentään.

Naksu on kissan kuonosta maksimissaan vain kymmenen senttimetrin päässä, mutta kissa ei silti löydä herkkuaan enää. Se yrittää haistella naisen sormia ja nuolaista niitä, mutta ei huomaa, että herkku odottelee ottajaansa aivan kissan kuonon vieressä.