Poliisikoiraa laiskotti tiistaiaamuna – ei suostunut töihin ilman rapsutuksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliisikoirilla on tärkeä tehtävä toimia poliisien apuna erilaisissa etsintätehtävissä ja kiinniotoissa. Ne ovat loistava lisä partiointiautossa koirien tarkan hajuaistin vuoksi. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa erästä poliisikoiraa laiskotti.

Poliisina työskentelevän Ryan Costin vaimo Cassie on kuvannut videolle huvittavan tilanteen kun hän on huomannut, että Jango-niminen poliisikoira ei halua hypätä autoon. Koira on mennyt auton avonaisen oven eteen makoilemaan kyljelleen ja päättänyt olla tottelematta poliisin käskyä hypätä autoon.

Vaimo on seurannut vierestä huvittuneena tilannetta, jossa koira on osoittanut miehelle mieltään. Myöhemmin käy kuitenkin ilmi, että poliisikoira oli vain rapsutuksia vailla. Kun mies polvistui koiran eteen ja silitteli sitä vatsasta, se suostui hyppäämään autoon ja aloittamaan työpäivänsä häntää heilutellen.