Lentokoneessa kuolleen koiran kohtalo mysteeri – tapaus etenee oikeuteen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme muutama kuukausi sitten traagisesta tapauksesta, jossa kymmenen kuukautta vanha ranskanbulldoggi kuoli United Airlinesin lennolla. Lentoemäntä oli pannut koiran kantolaukkuineen matkatavaralokeroon. Koira tukehtui.

Tapauksesta aloitettiin rikostutkinta. Nyt koiran omistanut Robledon perhe on päättänyt nostaa United Airlines -lentoyhtiötä vastaan siviilikanteen asianajaja Evan Oshanin avustuksella. United Airlines on aiemmin sanonut ottavansa koiran kuolemasta täyden vastuun, mutta yhtiö ei ole silti paljastanut koiran matkatavaralokeroon panneen lentoemännän henkilöllisyyttä, TMZ uutisoi.

Alustavien tutkimusten mukaan kyseessä on ollut eläinsuojelurikos. Koira oli haukkunut epätoivoisesti lokerossa ennen kuolemaansa, eikä kukaan auttanut eläintä. Tapaus sattui United Airlinesin lennolla Texasin Houstonista New Yorkiin.