Maailman seksikkäin DJ-kaunotar yläosattomissa – somen täydeltä paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäin DJ-kaunotar on nykyisin mitä suurimmalla todennäköisyydellä Madison Louch, joka tunnetaan paremmin hänen taiteilijanimellään DJ Madds. Hän joutui muutama vuosi sitten skandaalin keskiöön, kun hakkeri sai käsiinsä myös hänen alastonkuviaan monien muiden julkkisnaisten tavoin.

Madison Louch on melko aktiivinen julkaisemaan rohkeitakin kuviaan sosiaalisessa mediassa, ja taannoin jopa paparazzien otokset jäivät selvästi nuoren kaunottaren omille somekuville.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.

Birthday Suit ⭐️

A post shared by Madds🇿🇦 (@madds) on

Of course I’m blinking… damnit.

A post shared by Madds🇿🇦 (@madds) on

Hot Cheeto 🌶 @bomanesalon x @ryan_sanger x @hairdreamsofficial

A post shared by Madds🇿🇦 (@madds) on