Mies yritti avata viinipulloa puhalluslampulla – osoittautui huonoksi ideaksi

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikä avuksi, kun korkkiruuvi on hukassa ja viinipullo pitäisi saada auki? Ainakaan puhalluslamppua ei pullon avaamiseen kannata käyttää. Lyhyellä Youtube-videolla nähdään mies, joka yrittää saada viinipulloa auki epätyypillisellä keinolla.

Mies lämmittää pullon kaulaa puhalluslampulla. Tempaus on päättyä vaarallisesti, sillä pullon kaula räjähtää. Miesten onneksi he selviävät tilanteesta ilman kohti lentäneiden lasinsirujen aiheuttamia haavoja.

Food and Wine -sivuston mukaan puhalluslamppumetodin on tarkoitus lämmittää pullon kaulassa olevaa ilmaa niin, että korkki pompppaa ulos. Puhalluslampun kuumuuden vuoksi vaarana kuitenkin on, että pelkän korkin lentämisen sijaan lasi räjähtää.