Poika pääsi ensikerran vuoristorataan – kauhu paistoi kasvoilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hurjat vuoristoradat ovat useimpien huvipuistokävijöiden suosikkilaitteita. Monet lapset eivät ole saada tarpeekseen vuoristoradoista päästessään huvipuistoon, mutta ensimmäinen kerta laitteessa voi olla kuitenkin usein melko jännittävä ja jopa kauhistuttava kokemus.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa pikkupoika on päässyt ensimmäistä kertaa hurjan vuoristoradan kyytiin. Aluksi poika näyttää olevan innoissaan ja on valinnut istumapaikan isänsä vierestä vaunun eturivistä. Isä on epäillyt saavansa hauskoja ilmeitä pojalta talteen, minkä vuoksi hän on päättänyt kuvata vuoristorata-ajelua videolle.

Poika istuu junan kyydissä reippaana, mutta hänen iloisuutensa väistyy kasvoilta kuitenkin välittömästi kun vaunu lähtee ensimmäisestä kaarteesta jyrkkään laskuun. Poika näyttää olevan todella kauhuissaan kun hänen silmänsä pyöristyvät ja poika näyttää puristavan turvakaidetta kaikilla voimillaan.