Poliisi löysi autotallista 50 000 dollarin arvosta varastettuja LEGO-paketteja

Viihdeuutiset · Stara.fi

LEGO-insinööri voi olla monien pikkupoikien unelma-ammatti, ja nyt Yhdysvalloissa asuva oregonilainen mies on päässyt hetkeksi melko lähelle sitä. Siviiliasuiset poliisit löysivät nimittäin hänen kotinsa autotallista peräti 50.000 dollarin edestä varastettuja LEGO-paketteja.

Splash

Portlandissa oli käynnissä poliisin peiteoperaatio, jossa yritettiin jäljittää varastetun tavaran varastoita ja jälleenmyyjiä. Varkaiksi esittäytyneet poliisit pääsivät neuvottelemaan Raji Afife Azarin kanssa kaupoista, kun he saivat tietää autotallin olevan täynnä varastettuja rakennuspalikoita ja jonkin verran myös muita leluja.

Poliisi epäilee Azarin keränneen varastoonsa varastettuja tuotteita myydäkseen niitä edelleen esimerkiksi verkossa.