Fordin suunnittelemasa autossa mukana moottoripyörä

Autot · Tim Isokivi

Autovalmistaja Ford on kehitellyt konseptia joka on kuin suoraan James Bond tai Batman-elokuvista. Kyseessä on henkilöauto, joka pitää sisällään sähköisen moottoripyörän.

Verkossa levinneen patentin perusteella moottoripyörä sijaitsisi auton etupenkkien välissä. Auton parkkeerauksen jälkeen auton etuosa aukenisi, ja matkaa voisi jatkaa kevyessä liikenteessä sähköisellä mopolla.

Toistaiseksi ei ole kuitenkaan takuita siitä, milloin omia Bond-unelmiaan voisi päästä elämään erikoisella hybridiautolla. Mashable-sivuston mukaan Fordin tiedottaja on ilmoittanut kyseessä olevan toistaiseksi vain konsepti. Vielä ei ole varmaa, tuleeko yhtiö toteuttamaan patenttiaan.

 

Ford
Ford

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.