Suomessakin vieraillut G-Eazy pidätetty Ruotsissa – syynä pahoinpitely ja kokaiini

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri G-Eazy on päätynyt ongelmiin virkavallan kanssa Ruotsissa. Tähti pidätettiin pahoinpitelystä ja huumeiden hallussapidosta.

Paikallisessa yökerhossa keikkansa jälkeen juhlineen G-Eazyn kerrotaan käyttäytyneen uhkaavasti muita paikallaolijoita kohtaan. Turvamiehet lähestyivät räppäriä ja käskivät häntä rauhoittumaan, jolloin hän löi yhtä heistä useita kertoja.

TMZ:n mukaan paikalle saapunet poliisit löysivät G-Eazyn taskusta kokaiinia. Tähti pidätettiin pahoinpitelystä sekä huumeiden hallussapidosta ja käytöstä epäiltynä.

Kaliforniasta kotoisin oleva G-Eazy tunnetaan Me Myself & I -hitistään, joka nousi vuonna 2015 Billboard Hot 100 -listan kärkikymmenikköön. Räppäri on myös esiintynyt Suomessa Ruisrock ja Blockfest -festivaaleilla.