Michael Jackson palaa esiintymislavoille? The Jacksons suunnittelee hologrammin hyödyntämistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikkoperheen legendaarinen veljesyhtye The Jackson 5 keikkailee nykyään The Jacksons -nimellä. Vuonna 1964 perustettuun alkuperäiskokoonpanoon kuuluivat Jermaine Jackson, Jackie Jackson, Tito Jackson, Marlon Jackson ja popin kuninkaaksi myöhemmin soolourallaan tituleerattu Michael Jackson.

The Jacksons keikkailee edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti. Yhtye suunnittelee nyt uudenlaisen kiertueen aloittamista, jossa perheen edesmennyt Michael-veli osallistuisi lavaesiintymisiin hologrammina. Tito Jackson kertoo Daily Expressille, että he harkitsevat parhaillaan idean toteuttamista käytännössä.

Laulaja Michael Jackson kuoli vuonna 2009 ollessaan 50-vuotias. Hän kuitenkin esiintyi hologrammina vuonna 2014 Billboard Music Awardsien lavalla. Lisäksi hänen hologrammiaan on käytetty Las Vegasissa Michael Jackson ONE -tribuuttikonsertin yhteydessä. The Jacksons -yhtyettä ei turhaan nimitetä yhdeksi popmusiikin legendoista, sillä viisikon musiikin sanotaan viitoittaneen tietä monille tämän päivän artisteille.