Sarjakakkaaja jäi kiinni Yhdysvalloissa – otettiin kiinni rysän päältä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Oulussa on yritetty jo jonkin aikaa saada kiinni uimahallia piinaavaa sarjakakkaajaa, joka päästelee ulostetta uima-altaaseen. Jokainen tapaus tulee kalliiksi ja aiheuttaa paljon haittaa, sillä allas joudutaan sulkemaan puhdistamisen ajaksi.

Nyt Yhdysvalloissa on jäänyt kiinni koulun talonmies, joka oli toistuvasti ulostanut koulun urheilukentälle. New Jerseyn Kenilworthissa sijaitsevan Holmdel High Schoolin talonmies Thomas Tramaglini pidätettiin, kun hän jäi rysän päältä kiinni kesken kyseenalaisten puuhiensa.

Koulun urheilukentälle oli alkanut ilmestyä ulostetta, joten koulun henkilökunta viritti paikalle kameravalvonnan. Sen perusteella tekijä saatiin kiinni jo seuraavalla ulostuskerralla. Nyt häntä odottavat oikeudessa useat syytteet muun muassa ulostamisesta julkisella paikalla.