Eikö kuntosali houkuttele? 4 vinkkiä jotka saavat sinut ylös

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni treenaaja ja vakituinen kuntosalin asiakas voi löytää itsensä välillä sellaisesta tilanteesta, jossa liikkuminen ei yllättäin enää tunnukaan mielekkäältä. Useimmat ihmiset kärsivät joskus motivaation puutteesta, jolloin itsekuri ja päättäväisyys ovat todellisessa testissä.

Women’s Health -sivusto listasi nyt neljä hyvää vinkkiä, joiden avulla itsensä voi saada uudelleen liikkeelle kun tuntuu siltä, että kuntosalille lähteminen olisi viimeinen asia mitä haluaisi tehdä.

1. Pue treenivaatteet ylleMoni ihminen alkaa motivoitumaan ja tuntemaan olonsa reippaammaksi jo pelkästään siitä syystä, että he ovat vaihtaneet treenivaatteet ylleen.

2. Itselleen puhuminenKannusta itseäsi puhumalla ääneen ja rohkaisemalla itseäsi. Tämä tutkitusti auttaa ihmisiä olemaan tehokkaampia.

3. Muistele parhaita suorituksiasiKatso puhelimesta itsestäsi kuvattuja kuvia tai videoita, jotka muistuttavat sinua siitä mitä olet jo kuntoilulla saavuttanut.

4. Pyydä ystävääsi mukaanPyydä kuntosalille mukaan ystävää, joka on vahvempi kuin sinä. Tämä tutkitusti pidentää myös omaa treeniaikaasi ja nostaa harjoitusten intensiteettiä jopa 200 prosenttia.