Koira ei halunnut eläinlääkäriin – perillä alkoi tapahtua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat osaavat pikkulasten tavoin osoittaa mieltään sekä käytöksellään että äänellään jos niitä kielletään tekemästä jotakin. Tällä kerralla omapäinen siperianhusky päätti tehdä kaikkensa, että hänet olisi viety eläinlääkäristä pois.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa koira osoittaa mieltään omistajilleen. Zeus-niminen siperianhusky ei ole mielissään siitä kun se joutuu odottelemaan eläinlääkäriä. Ilmeisesti koiralla on eläinlääkäristä kipeitä muistoja, koska se lähes huutaa omistajalleen, että tämä veisi sen pois paikalta.

Zeuksella on rauhallinen koirakaveri mukana, mutta sekään ei silti onnistu rauhoittamaan itse Zeuksen mieltä. Omistaja yrittää rauhoitella koiraa, joka näyttää ihmettelevän sitä, minkä vuoksi omistaja ei tottele sen selvää pyyntöä.