3 vinkkiä miten siirryt vähäkalorisempiin herkkuihin

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Terveellisiä ruokavinkkejä Instagramissa jakava Amanda Meixner on nyt koonnut kuvan, jossa hän neuvoo kaloripitoisten tuotteiden vaihtamista terveellisimpiin vaihtoehtoihin. Etenkin eineksissä, naposteltavissa ja pikaruokalan annoksissa on runsaasti kilokaloreita.

Mikäli haluaa mutustella pikkusuolaista esimerkiksi elokuvia katsoessa, kannattaa sipsit korvata vähäkalorisilla popcorneilla. Toki vihannestikut ja dippi olisi tätäkin terveellisempi vaihtoehto. Sokerilla kyllästetyt kermavaahtokahvit voi puolestaan korvata tavallisella kahvilla, jonne lirauttaa tilkan kookosmaitoa.

Hampurilaisen saa tehdä oikeastaan kokonaan uudenlaiseksi annokseksi. Sämpylä jätetään pois ja pihvi kääritään lisukkeineen ja kastikkeineen suuren salaatinlehden sisään. Samalla idealla voi tehdä myös tortilloja, jolloin tortillaleipä korvataan salaatilla.

https://www.instagram.com/p/BiSdH_qniBH/?utm_source=ig_embed