Tässäkö maailman coolein kissa? Samaan eivät muut kykene

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauskoilla viraaliksi levinneillä videoilla on nähty usein esimerkkejä siitä miten kissat ovat tulisella temperamentillaan vallanneet kodin muilta lemmikeiltä. Monissa tapauksissa kissa määrää talossa kaapin paikan mikäli perheessä asuu myös koiria.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa Chiquinho-niminen kissa ottaa rennosti. Kissa näyttää hyvin väsyneeltä lepäillessään katukivetystä vasten. Lemmikkiä ei näytä häiritsevän edes provosoiva koira, joka yrittää selvästi saada jonkinlaisen reaktion kissassa aikaan.

Videolla nähdään miten pikkukoira haukkuu makoilevalle kissalle hyvin terävästi ja yrittää saada sitä liikkeelle. Kissa ei kuitenkaan häiriinny edes koiran kovaäänisestä haukkumisesta vaan seuraa sen tuohtumista tyynen rauhallisena vierestä hyvästä asennostaan.