Janni Hussin juonittelu tyrmistytti Selviytyjät-kilpailijat – huijasi jopa pokeriammattilaista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen televisiossa on saatu kevään aikana jännittää sunnuntai-iltaisin Selviytyjät-sarjan Suomen ensimmäisen tuotantokauden käänteitä. Eilen finaalikolmikkoon selvisivät Janni Hussi, Sampo Kaulanen ja Kimmo Vehviläinen, kun Ilkka Sahamies äänestettiin heimoneuvostossa ulos.

Varsinainen jymy-yllätys ja eilisen jakson suurin puheenaihe nähtiin kuitenkin edellisen jakson lopussa, jossa Janni Hussi onnistui huijaamaan täydellisesti kilpakumppaneitaan. Hänen äänellään Katja Ståhl nimittäin passitettiin ulos kilpailusta, vaikka Janni oli uskotellut jokaiselle aivan muuta. Hussin juonittelu onnistui siis täydellisesti, mikä oli yllätys jopa pokeriammattilaiselle.

– Janni pystyi kyllä hyvin bluffaamaan mua. Se kertoi olevansa Katjan ja mun kanssa liitossa ja puukottavansa Sampoa. Tottakai se on jälkeenpäin helppo sanoa, että olisihan se pitänyt arvata, mutta kyllä nyt täytyy myöntää, että meni ihan täysillä bluffi läpi, Ilari Sahamies kommentoi.

Sahamies antoi kilpakumppaneilleen kunniaa myös siitä, että he olivat päättäneet edellisessä palkintotehtävässä ottaa Katjan mukaan nauttimaan hotelliyöstä kenen tahansa voittaessa sellaisen palkinnoksi. Silloin hän ei nimittäin voisi olla mukana etsimässä koskemattomuusamulettia.