Vain elämää -kuvauksista poistettu Terhi Kokkonen avautuu suhteestaan: ”Rakkausasia hoidettiin alta pois”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Ultra Bra ja Scandinavian Music Group -yhtyeistä tuttu Terhi Kokkonen poistettiin yllättäen Vain elämää -ohjelman kuvauksista kesken kuvausten. Hän ehti kuitenkin kuvata oman jaksonsa, joka esitetään tällä viikolla televisiossa.

Kokkosen jaksossa keskustellaan yhtyeiden syntyhistorian lisäksi esimerkiksi ex-kumppanin kanssa työskentelemisestä ja keikkailusta sekä lapsuudesta ja nuoruudesta.

– Ultra Bran lopettaminen tuntui valtavan isolta päätökseltä. Päätös tehtiin kuitenkin vuosi etukäteen, niin saimme lopettamiseen hyvin terapeuttisen pehmeän laskun. Tykkään tosi paljon olla bändissä. Mietin, että jos tekisin soololevyn, pyytäisin siihen Joelin, Antin ja Tommin soittamaan. Sitten perustettiin Scandinavian Music Group, Terhi Kokkonen kertoo.

– Joelin ja mun suhde päättyi siihen, kun Ultra Bra loppui. Meille oli todella tärkeää, että pystyimme jatkamaan toisen bändin myötä. On hienoa, että on tuollainen elämänmittainen ystävyyssuhde. Rakkausasia hoidettiin alta pois siinä alussa, niin nyt voidaan keskittyä muuhun.

Terhi Kokkonen kertoo lisäksi suhteestaan ulkonäköönsä. Hän paljastaa olleensa nuorempana epävarma itsestään.

– Äidilleni oli tärkeää, että naiset eivät meikkaa. Olin lukiossa vielä sellainen rääpäle. Olin aina ajatellut, että kukaan ei ikinä voi ihastua minuun tai pitää minua vaikka kauniina. Yhtäkkiä päätin kasvattaa tukan pitkäksi ja ruveta meikkaamaan, Terhi muistelee nuoruuttaan.

Henkilökohtaisten keskustelujen jälkeen ohjelman osallistujat vetäytyivät valmistautumaan illan esityksiin, ja heidän palatessaan ruokapöytään ei henkilökohtaisista asioista enää keskusteltu.