Viiden sekunnin vinkki – näin näytät hoikemmalta bleiserissä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Bleiserit ovat aina muodissa ainakin toimistotyylissä, mutta nyt pikkutakkeja nähdään myös katukuvassa tavallista enemmän. Bleisereitä on markkinoilla useassa eri kuosissa ja mallissa. Nyt asiantuntijat vinkkaavat, että yksi pieni kikka saa ihmisen näyttämään hoikemmalta bleiseri yllään.

Vanhat tutut vinkit ovat ne, että pystyraita hoikistaa ja paksu vyö kaventaa vyötäröä. Nyt kuitenkin voi saada kapeamman ulkonäön yksinkertaisesti suosimalla bleiseriä, jossa on 3/4 hihat. Vastaavasti pitkähihaisen pikkutakin hihat voi kääriä ylemmäs.

Syynä on se, että ihmisen ranne on kapein kohta käsivarresta. Sen paljastamalla luo helpommin mielikuvan kapeammasta ulkomuodosta, PureWow tietää. Bleiseri antaa myös mukavasti anteeksi keskivartalon muhkuille, joten siksi laadukkaasta vaatekappaleesta on tullutkin monen naisen luottoystävä.

#blazer type of weather….. Blazer zipo 10,000 each….. Scarfs pia zipo

A post shared by ACCESSORIES/CLOTHING MOSHI,KLM (@hmm_accessoires_and_clothing) on