Kim Kardashian yllätti S&M-mekossa – seksikäs valinta gaalajatkoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkissa Metropolitanin taidemuseossa järjestettiin maanantaina paljon odotettu Met Gala. Tämän vuoden teema gaalassa oli Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination, jota moni tulkitsi hieman vapaammin ja osa kirjaimellisemmin. Kim Kardashian oli saapunut paikalle upeassa kultaisessa asussa, joka näytti naisen yllä kuin sulaneelta metallilta.

Gaalassa naisen asu oli enkelimäinen ja siinä oli kirjailtuja ristejä. Gaalan jälkeen järjestettyihin juhliin nainen pukeutui kuitenkin hieman syntisemmin. 37-vuotias Kardashian oli vaihtanut hänen kultaisen Versacen pukunsa saman suunnittelijan tekemään bondage-mekkoon.

Kim Kardashian saapui musta S&M-henkinen asu yllään gaalan jatkoille. Seksikkäässä mekossa oli lyhyt hameosa, joka jatkui sidotuilla yksityiskohdilla naisen rintojen yli aina kaulaan saakka. Kaunotar ei varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta tässä upeassa asussa.

Splash News