Vares-ohjaaja Anders Engströmille jättiprojekti – Game of Throens -tähti päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomenruotsalainen ohjaaja Anders Engström työstää parhaillaan kansainvälistä The Silencing -elokuvaa. Trillerin päärooliin on kiinnitetty tanskalaistähti Nikolaj Coster-Waldau. Coster-Waldau tunnetaan parhaiten Jaime Lannisterin roolista HBO:n Game of Thrones -sarjassa.

The Silencing kertoo metsästäjästä, joka alkaa jäljittämään hänen tyttärensä mahdollisesti siepannutta tappajaa. Anders Engström tunnetaan muun muassa Vares – Pahan suudelma ja Vares – Kaidan tien kulkijat -elokuvista. Hän on myös ohjannut neljä jaksoa Tom Hardyn tähdittämään brittiläiseen Taboo-sarjaan.

– Taboo-sarja ja suomalaiset Vares-elokuvat ovat osoittaneet Andersin ohjaavan näyttävää visuaalista kuvastoa ja intensiivisiä näyttelijäsuorituksia, Anova Pictures -tuotantoyhtiön Cybill Lui kuvaili Deadline-sivuston mukaan.