Mallikaunotar julkaisi pysäyttävät kuvat muodonmuutoksestaan: ”Kuvittelin olevani lihava”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallialan arvostetuimpiin julkaisuihin lukeutuvan Sports Illustrated -lehden sivuilla aikoinaan poseerannut mallikaunotar Mia Kang tunnetaan myös thainyrkkeilyn ammattilaisena, mutta nyt hän on otsikoissa hieman toisissa merkeissä. Kang on nimittäin selviytynyt anoreksiasta ja bulimiasta.

Vuosi sitten Mia Kang kertoi Health-lehdelle käyttäneensä laihtumisen apuna jopa ulostuslääkkeitä, jotta hän olisi saanut täydellisen mallivartalon. Hän pääsi kuitenkin eroon anoreksiasta aloitettuaan thainyrkkeilyn, koska sen myötä hän huomasi haluavansa olla mieluummin voimakas kuin tikkulaiha.

– Kykenin olemaan syömättä kiinteää ruokaa 10 päivän ajan ja poltin askillisen tupakkaa päivittäin. Minulla oli pakkomielle, että luiden täytyi näkyä. Halusin näyttää Victoria’s Secretin enkeliltä. Alan ammattilaiset kertoivat minulle, että en ole koskaan näyttänyt paremmalta, mutta silti painoa pitäisi pudottaa hieman. Kuvittelin olevani lihava ja siksi elämäni oli piinallista, Mia Kang kertoi.

Kolmessa vuodessa Kang on kasvanut koosta kaksi kokoon kahdeksan, ja nyt hän julkaisi tuosta muodonmuutoksesta pysäyttävät kuvat Instagramissa. Nykyisin Kang on normaaleissa mitoissa, lihaksikas ja urheilullinen. Hän itse kertoo rakastavansa nykyistä terveen näköistä vartaloaan.