Samaan aikaan Venäjällä… Somekuvat vetävät hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Facebookissa on julkaistu joukko venäläisiä valokuvia, joiden väitetään olevan peräisin deittipalveluista. Kuvissa on naapurimaamme kansalaisia tilanteissa, jotka saavat nauruhermot hersymään. Huvittavat kuvat leviävät viraalina.

Sono Suoi Questi Ochi -niminen Facebook-sivusto on julkaissut joukon venäläisiä valokuvia. Kovakokoelmassa on naapurimaamme kansalaisia poseeraamassa erilaisten esineiden ja asioiden kera. Eräs nainen makaa monnin vieressä, yhdellä neitokaisella on kuvassa kirves ja kolmas on päätynyt kaatopaikalle poseeraamaan.

Osa valokuvista on kiertänyt netissä yli kymmenen vuotta ja tulleet monille tutuiksi. Vaikka toisten ihmisten kustannuksella nauraminen on kyseenalaista, ei huvittaville poseerauksille voi olla kikattelematta. Aika monen suomalaisen perhealbumeissa on niin ikään valokuvia, jotka eivät tänä päivänä enää välttämättä kestäisi päivänvaloa.

Alcune foto prese a caso da vari siti di incontri russi

Publiée par Sono Suoi Questi Ochi sur dimanche 29 avril 2018