Lammas nimettiin Armaniksi – seikkailijaluonne Arman Alizadin tavoin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiotähti Arman Alizad on keitetty monessa liemessä ja hän on nähnyt maailmaa huomattavasti keskivertokansalaisia enemmän. Nyt maatilan eläimiä kasvattava suomalaisnainen on päättänyt nimetä yhden karitsoistaan Armaniksi, sen tutkiskelevan seikkailijaluonteen perusteella.

Sari Honkola julkaisi Arman Alizadin Facebook-sivulla videon. Videolla käyskentelee vappuna syntynyt karitsa, joka on omistajansa mukaan innokas seikkailija. Siksi lammas sai nimekseen Arman.

Arman Alizad on julkaissut kaimansa tähdittämän videon uudestaan. Mies on selkeästi ihastunut pieneen Arman-lampaaseen. Arman Pohjantähden alla -ohjelmasarjasta esitetään parhaillaan kolmatta tuotantokautta. Arman tutustuu ammatteihin, jotka ovat kaikille tuttuja, mutta joiden vastuullisuus ja haastavuus voi kuitenkin yllättää.

Arman-lammas!!! :) 😍😍😍

Publiée par Arman Alizad sur mercredi 9 mai 2018