Kärsitkö kuivasta ihosta? Tässä on 3 meikkivinkkiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomen talvessa joutuu panostamaan laadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin, mikäli ei halua ihonsa näyttävän suomuiselta ja karhealta. TLC:n lifestyleguru Claire Ashley jakaa nyt kolme vinkkiä siihen, kuinka kuivaa ihoa kannattaa meikata.

Ensimmäiseksi hän suosittelee meikkivoiteen sekoittamista päivävoiteeseen. Meikkivoide saattaa yksin olla liian pigmenttipitoista kuivalle iholle, mutta jos haluaa kuitenkin hieman ihoa tasaisemmaksi ja hehkuvammaksi, kannattaa voidetta sekoittaa normaalisti käytettävään kasvojen voiteeseen. Mikäli haluaa kuitenkin käyttää meikkivoidetta sellaisenaan, kannattaa valita kosteuttava versio tuotteesta.

Lopuksi kasvoille kannattaa suihkuttaa meikkiä kosteuttavaa tuotetta. Meikinkiinnityssuihkeita on lukuisia erilaisia, mutta kuivalle iholle sopii parhaiten kosteuttava versio. Suihke lisäksi raikastaa ilmettä.