Kendall Jenner rinnat paljaana Instagramissa – nyt koetellaan sääntöjen rajoja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kendall Jenner ilmoitti huhtikuussa haluavansa poistua perheen huippusuositusta realitysarjasta, sillä hän menestyy nykyisin supermallina ilman julkkisperheen mediahuomiotakin. Supermallien sarjaan jo teini-ikäisenä noussut Kendall koettelee parhaillaan Instagramin sääntöjen rajoja.

oops

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Ranskan Antibesissa parhaillaan Cannesin elokuvajuhlien merkeissä lomaileva Kendall Jenner julkaisi nyt sosiaalisessa mediassa upean kuvan, jossa hän poseeraa rinnat paljaana. Ainakin vielä toistaiseksi kuvaa ei ole poistettu palvelusta sääntöjen vastaisena.

22-vuotias Kendall Jenner on suunnitellut Kardashianien televisiosarjasta luopumisen lisäksi myös Los Angelesista pois muuttamista. Mallineitokainen on väläytellyt ideoita, joiden perusteella hän saattaisi muuttaa New Yorkiin tai Pariisiin.