Katy Perry herätti huomiota Met Galassa – pukeutui enkeliksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkissa Metropolitanin taidemuseossa järjestettiin maanantaina paljon odotettu Met Gala. Gaalassa nähtiin paljon pukuloistoa ja erikoisia asuvalintoja, sillä moni oli pukeutunut gaalan tämän vuoden teeman mukaisesti yhdistäen katolilaiseen uskontoon liittyvän pukeutumisen ja muodin.

Tämän vuoden teema gaalassa oli Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination, jota moni tulkitsi hieman vapaammin ja osa kirjaimellisemmin. Poptähti Katy Perry ilmestyi paikalle enkelinä pukeutuen todella valtaviin siipiin.

33-vuotias poppari Katy Perry oli melkoinen ilmestys astellessaan Met Galan portaille kuvattavaksi. Naisella oli yllään kultainen pikkumekko ja kultaiset saappaat, mutta kaikkien huomio kiinnittyi kuitenkin suuriin valkoisiin enkelin siipiin.

Splash News
Splash News
Splash News