Metallica julkaisi Rappiolla-versionsa videona – täydellinen suoritus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa tällä viikolla vieraillut rockjätti Metallica yllätti suomalaisen yleisön toden teolla Helsingin Hartwall Arenalla, kun yhtye esitti suomirockin ikivihreisiin klassikoihin lukeutuvan Rappiolla-kappaleen. Aiemmin esityksestä levisi verkossa vain kännyköillä kuvattuja videoita.

Nyt Metallica on kuitenkin itse julkaissut upean videon huippuharvinaisesta esityksestä, jossa Robert Trujillo ja Kirk Doodle esittävät suomalaiskappaleen odottamattoman hyvin. Trujillo lauloi suomalaisklassikon odottamattoman hyvin ja kaiken lisäski suomalaisittain ymmärrettävästi.

Tempaus oli Suomen mittapuussa harvinainen, mutta paikallisten hittien esittäminen kuuluu tällä kiertueella Metallican ohjelmaan. Ruotsissa kohistiin äskettäin samaan tapaan siitä, että Metallica esitti siellä samalla Trujillo-Doodle -kokoonpanolla Abba-yhtyeen legendaarisen Dancing Queen -klassikkohitin. Norjassa kappaleeksi oli valittu A-Ha -yhtyeen niin ikään legendaarinen kasarihitti Take On Me.