Tytöistä tuli bestiksiä netissä vuosia sitten – nyt vanhemmat järjestivät salaa tapaamisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media ja erilaiset sovellukset ovat mullistaneet treffailukulttuurin täysin. Aikuiset eivät ole kuitenkaan ainoat, jotka saavat verkon välityksellä uusia ystäviä elämäänsä.

YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa vanhemmat ovat järjestäneet tyttäriltään salaa tapaamisen, jossa verkon välityksellä ystävystyneet tytöt pääsevät tapaamaan ensimmäistä kertaa toisensa. Tytöt ovat jutelleet toisilleen videochatin avulla joka päivä neljän vuoden ajan, mutta eivät ole vielä kertaakaan päässeet tapaamaan toisiaan.

Vanhemmat olivat salassa tyttäriltä järjestäneet heille tapaamisen, jossa toinen tytöistä tuotiin toisen kotiin. Kumpikin lapsi häkeltyi yllättävästä kohtaamisesta, mikä sai vanhemmatkin herkistymään. Tytöt purskahtivat vielä onnenkyyneliin päästessään halaamaan toisiaan ensimmäisen kerran.