Äidit ovat ylivoimaisen upeita – tämä video todistaa sen

Fitness Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äitienpäivänö moni muistaa äitiään ja puolisoaan kukkasin ja lahjoin. Nyt upealla YouTube-videolla ylistetään vahvoja ja uskomattomia äitejä, jotka pystyvät mihin tahansa.

People Are Awesome -kanava julkaisee usein videoita, joihin on koostettu eri-ikäisten miesten, naisten ja lasten uskomattomia taitoja. Videoilla nähdään yleensä huikeita urheilusuorituksia, stuntteja ja muita taidonnäytteitä, joiden hallitseminen vaatii vuosien harjoittelun.

Uusimmalla videolla tähtinä ovat perheenäidit, jotka liikkuvat lastensa kanssa. Äidit ovat ottaneet lapsensa mukaan vauhdikkaisiin harrastuksiin ja onnistuvat varmasti saamaan myös pikkuiset perheenjäsenet innostumaan hurjista lajeista ja harrastuksista.