Aprillipäivänä ei voi uskoa mihinkään – video kiteyttää miten raskaalta se tuntuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aprillipäivää vietettiin taas puolitoista kuukautta sitten 1. huhtikuuta. Aprillipäivänä on aina lupa jekuttaa ihmisiä, ja monet keksivät hauskoja piloja lähipiirinsä ja ystäviensä varalle. Sosiaalisen median aikana kukaan ei pysty välttymään erilaisilta jekutuksilta vaikka miten yrittäisi.

Nyt CollegeHumor-kanava on julkaissut osuvan sketsin, jossa kolme kaverusta ovat turhautuneita siihen, ettei mihinkään uutiseen voi aprillipäivänä uskoa. Mikä tahansa voi olla pilaa, ja jopa yritykset näkevät monina vuosina paljon vaivaa siihen, että asiakkaat uskovat heidän pilansa todeksi.

Aiemmin hauska ja melko ilmiselvä pilailu-uutinen löytyi paikallislehdestä, minkä lisäksi perhe ja lähimmät ystävä pystyivät kokeilemaan onneaan jekutuksen suhteen.

Nykyään moni menee kuitenkin aprillipäivän aikana halpaan useamman kerran yritysten, medioiden ja hyvän päivän tuttujen kehitellessä mitä kekseliäämpiä jekkuja sosiaalisessa mediassa. Tämän videon vinkit kannattaa muistaa taas noin kymmenen kuukauden kuluttua, kun ensi vuoden aprillipiloja ryhdytään suunnittelemaan.