Saksalaisnainen ryhtyi elämään tummaihoisen elämää: ”Kaikki alkoi nenäleikkauksesta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen glamourmalli Martina Big on noussut viime vuosina julkisuuteen hervottomien rintojensa ja tummaihoisen ulkonäkönsä vuoksi. Kauneusleikkausten sarja käynnistyi keväällä 2012, kun hän halusi korjauttaa nenänsä. Sen jälkeen naisen unelmana oli näyttää extreme-Barbielta.

Viime vuonna Euroopan suurimmat rinnat omaava Martina Big haaveili, että saisi ihonsa päivettyneen väriseksi. Hän sai ihon sävyä tummentavia pistoksia, jotka alkoivat nopeasti muuttamaan myös hänen silmiensä ja hiustensa väriä. Nyt nainen vaihtaa hiljalleen rotuaan kohti tummaihoista naista.

Kerroimme aiemmin Martinan käyneen Afrikassa ottamassa oppia erilaisista kulttuureista ja tavoista. Hänellä on nykyisin afrikkalaisia ystäviä myös Saksassa. Nainen opettelee uusien ystävien kanssa muun muassa afrikkalaisten ruokien valmistamista, koska hänen tavoitteena on vielä joskus olla mahdollisimman aidon oloinen afrikkalaisnainen.

Martina aikoo korjauttaa nenänsä etnisemmän näköiseksi ja haluaa myös takapuolestaan muhkeamman. Lienee vaikea kuvitella, että hän haluaisi myös lisätäytettä rintoihinsa, mutta Martina suunnittelee suurentavansa povea entisestään.