Mies osti koiralleen 5 400 palloa – sai kotiin oman pallomeren

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ja pallot sopivat yhteen erinomaisesti, ja useampien koirarotujen suosikkileikit liittyvätkin palloihin. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa eräs mies teki siperianhuskynsa hyvin onnelliseksi omalla pallomerellä.

Mies oli huomannut, että läheisellä Toys”R”Us -myymälällä oli käynnissä loppuunmyynti liikkeen mennessä kiinni. Mies oli nähnyt myynnissä olevat erittäin halvat pallomeripallot, joita hän päättikin ostaa useamman pakkauksen koiransa iloksi.

Mies osti pallomerta varten yhteensä 5.400 palloa muuntaakseen kotonaan yhden käytävän hauskaksi pallomereksi. YouTube-videon avulla voidaan nähdä, että mies todella teki hänen koirastaan maailman onnellisimman koiran juuri tuolla hetkellä.