American Pie -tähti erotetun Tappava ase -päätähden tilalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme viime viikolla Tappava ase -televisiosarjan päätähden, etsivä Martin Riggsiä esittäneen Clayne Crawfordin saaneen potkut. Sarjan tulevaisuus oli erottamisen jälkeen vaakalaudalla. Suomessa Viaplay-suoratoistopalvelussa esitettävä sarja tulee kuitenkin jatkumaan kolmannen tuotantokauden merkeissä.

Variety-lehden mukaan sarjan toisessa pääroolissa nähdään jatkossa Seann William Scott. 41-vuotias Scott tunnetaan parhaiten American Pie -komedioiden Stifler-hahmona. Hän tulee esittämään uutta hahmoa, joka korvaa Riggsin Damon Wayansin esittämän Roger Murtaughin parina.

Clayne Crawford erotettiin sarjasta kulissien takana tapahtuneen henkisen väkivallan ja huonon työilmapiirin luomisen ansiosta. Tähti kuitenkin onnitteli Tappava ase -sarjan tekijöitä kolmannen tuotantokauden vahvistumisesta.