Batmanin hovimestari saa oman TV-sarjan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvien sekä sarjojen uudelleenlämmittelyiden, jatko- ja esiosien tulvan keskellä saattaa joskus tuntua siltä, kuin Hollywoodilla olisivat ideat loppu. Nyt eräs yllättävä Batmanin sivuhahmo on saamassa oman sarjansa.

Suosittua Gotham-sarjaa tuottava Bruno Heller on kiinnitetty Epix-kanavan Pennyworth-sarjaan. Screenrant-sivuston mukaan Lontooseen sijoittuva sarja kertoo Batmanin hovimestarin, Alfred Pennyworthin seikkailuista 1960-luvulla. Mukana on myös Bruce Waynen isä, Thomas Wayne.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuka nuorta Alfred Pennyworthia tulee esittämään. Hahmoa ovat näytelleet muun muassa Michael Caine, Jeremy Irons ja Sean Pertwee.

Fox-yhtiö paljasti taannoin Gotham-sarjan seuraavan, viidennen kauden jäävän sen viimeiseksi. Gothamia seurataan Suomessa Fox-kanavalla ja Netflix-suoratoistopalvelussa.