Rillit huurussa -kaunotar puhuttaa – video paljasti uusia yksityiskohtia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijätär Kaley Cuoco on tullut suurelle yleisölle tutuksi pääasiassa The Big Bang Theory eli Rillit huurussa –ohjelmasta, jota on näytetty ahkerasti Suomenkin televisiossa. Aivan kaikki eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita siitä, että Cuoco olisi aivan yhtä viaton kuin roolihahmonsa Penny.

Nyt Nicki Swiftin videolla käydään nimittäin läpi joitakin asioita, jotka näyttelijättären elämässä ovat herättäneet ihmetystä. Cuoco on puhuttanut muun muassa 1,5 vuotta kestäneen avioliittonsa myötä. Näyttelijätär sai myös paljon negatiivista palautetta Instagram-kuvassa, jossa hänen koiransa istuvat maahan levitetyn Yhdysvaltojen lipun päällä. Myös Cuocon kommentit feminististä ovat saaneet monen fanin hämmentymään.